IT-infrastruktur och Datacenter

 

IT-avdelningens bästa vän

Vi på GetIT Nordic vet att IT-avdelningarna ofta arbetar under hård press. IT ska vara kostnadseffektiv, pålitlig och flexibel för att kunna möta förändringar och nya krav. En stabil IT -infrastruktur möjliggör stora effektiviseringsvinster medan brister skadar verksamheten. Att både upprätthålla och vidareutveckla den egna IT-leveransen i en konkurrensutsatt och global IT-värld kan vara svårt.

Stabil drift av IT-arkitekturen

GetIT Nordic tar ett helhetsgrepp på infrastrukturen där servrar, operativsystem, applikationer och andra tillbehör samspelar med verksamhetens övriga affärsprocesser. Vi arbetar med datacenter hos myndigheter, företag och organisationer där en välfungerande infrastruktur är avgörande för hela verksamheten.

En flexibel aktör som arbetar för dig, med dig

GetIT Nordic är leverantörsoberoende. Detta har gett oss styrkan att kunna anpassa våra tjänster efter våra kunders verksamhet och behov. Vi kan utveckla rätt arkitektur och teknologi oavsett leverantör och erbjuda de klokaste råden gällande datacenterstrategi och IKT-projekt. Vi levererar kravbeskrivningar, har gedigen kunskap och tar fram hållbara lösningar i ordinarie drift eller för att driva projekt framåt. Vårt mål är att våra kunder ska få bästa möjliga avkastning på sina investeringar och satsningar.

 

GetIT Nordic bistår er med tjänster inom:

• Server/Hyper Visor Management
• Applikation Management
• Database Management
• Storage Management
• Network Management
• Identity and Collaboration Management