Om oss

 

Några ord från VD Alfred Ström,

 

Sedan starten 2012 har jag haft förmånen att driva och utveckla GetIT Nordic AB, som idag vuxit till att bestå av ett 30-tal fantastiska kollegor som dagligen bidrar och hjälper många fina bolag på Sveriges västkust, i Stockholmsregionen samt även Norge där vi haft verksamhet sedan 2013.

GetIT Nordic har från början varit ett företag inom IT-konsulting och rådgivning med fokus på infrastruktur (som idag omfattar mycket molnlösningar) men vi har under senaste åren även kraftigt förstärkt och ökat vår utvecklarkompetens. Med 500 års samlad erfarenhet gör bredden och djupet av mina kollegors kunnande att vi tillsammans alltid kan försöka hjälpa våra kunder att komma vidare i sina kortsiktiga dagliga och långsiktiga strategiska utmaningar, utan att behöva återuppfinna några hjul som tar tid och energi.

Våra värderingar kretsar kring hjärta, hjärna och engagemang. När du tänker på GetIT Nordic önskar vi och har som mål att du skall tänka på Enastående konsulter med stort hjärta, skarpa hjärnor och engagemang utöver det vanliga. Alla på GetIT Nordic lever och tror stenhårt på att det är det som är skillnaden som gör skillnaden.

 

Läs mer om våra fantastiska konsulter här.