Om oss

Enastående konsulter, med stort hjärta, hjärna och engagemang

GetIT Nordic är ett konsult- och rådgivningsföretag som startades 2012 av Alfred Ström och har idag verksamhet i både Sverige och Norge med huvudkontor i Göteborg. Företaget bistår sina kunder med rådgivning och leverans av projekt samt system för att effektivisera och skapa möjligheter att investera på ett mer effektivt sätt. Dagens IT är extremt komplex med många aktörer varför GetIT Nordic har valt att vara leverantörsoberoende så de kan vara helt opartiska i sina rekommendationer.

Man vet att framgång inte kommer utav sig själv utan genom hårt arbete samt genom att ge av det där lilla extra. GetIT:s värdeord Hjärta, Hjärna och Engagemang genomsyrar således hela organisationen och återspeglas i alla deras relationer.

För att säkerställa GetIT Nordic’s värdegrund har man sedan start endast rekryterat genom sina egna nätverk och det är ett framgångskoncept man kommer att fortsätta med.

GetIT Nordic har sedan starten haft en god utveckling och är idag c:a 30 medarbetare i Sverige & Norge. Läs om våra fantastiska konsulter här.