Därför behöver du DB24

Databaser är som rörmokeri; om det blir en läcka går allt åt pipsvängen. Och om det blir stopp, ja då slutar allt att fungera. Inget företag i världen har 100 procent koll på sina databaser. Och inget företag i världen har råd att deras databaser börja bli slöa, stannar och kraschar.

Det går att blunda för problemet.
Ingenting har ju hänt.
Ännu.

DB24 är ett digitalt multiverktyg som eliminerar riskerna och slänger ut den gnagande oron med huvudet före. Verktyget är en arbetshäst, en ordningsman, en rapportör och en säkerhetsvakt i ett.

Hur funkar det?

Fördelar med DB24

img

Inga driftstopp och backup-fel

DB24 tar hand om dina databaser; städar, loggar och gör backup som verkligen fungerar.

img

Inga utbildningar och tunga installationer

DB24 tar oss bara några timmar att installera och kräver ingen utbildning eller investering i hårdvara.

img

Inga orosnätter och brandsläckning

DB24 gör jobbet, så att alla på företaget istället kan tjäna mer pengar och få nöjdare kunder.

Housekeeper

Fixar fel – och städar upp i dina databaser

DB24 är en arbetshäst som sköter om dina databaser på ett sätt som ingen människa hinner eller klarar av. Det är den klokaste, mest långsiktiga lösningen du kan tänka dig.

Autobackup

Gör backup som faktiskt fungerar

DB24 ser kontinuerligt till att göra backup som du kan lita på. Gör dig därför av med dina andra (dyra) backup-licenser; det räcker mer än väl med DB24.

Monitor & alarm

Loggar allt – har koll på läget

DB24 har totalkoll och slår larm i samma sekund som något är det minsta fel – blir gör det lätt för dig att upptäcka och rätta till fel innan de blir problem.

Nästa steg

Ja, visa mig hur DB24 kan lösa mina problem innan de ens uppstår. Det här är viktigt för dig: kontakta oss för ett möte, där du får se hur DB24 vrider ner din oro till noll.

Boka in ett möte

Bonus

Idag betalar du säkert dyra licenser för flådiga backupprogram. Det kommer du kunna sluta med. Du kan säga upp ALLA dina backuplicenser i samma sekund som DB24 börjar jobba. När vi ses berättar vi varför.

Jag vill veta mer