Kostsam hantering - fram till nu

Alla verksamheter är beroende av data, vilket lagras i databaser. Dessa blir således väldigt kritiska.
IT-avdelningar kämpar med att administrera denna miljö, släcka bränder vid incidenter samt utveckla backuprutiner för att möjliggöra återläsning vid eventuella haverier. Men allt som oftast saknas ändå full kontroll.
Dessa olika faktorer har skapat oförutsägbara kostnader inom många olika områden – fram till nu! DB24 löser uppgiften med modern, effektiv teknik.

DB24 eliminerar riskerna, kvalitetssäkrar och automatiserar driften. DB24 tar bort behovet av mänsklig inblandning i det viktigaste som finns för perfekt kontroll - den dagliga driften och trimningen! Det är ett verktyg i RPA-klassen (Robotic Process Automation) och du kan se DB24 som en arbetshäst, ordningsman, rapportör och säkerhetsvakt i ett.

Skapar mervärde

img

Inga driftstopp, backupfel eller efterföljande incidenter

DB24 tar hand om dina databaser; städar, lagar och dokumenterar. När andra system endast larmar, så löser DB24 problemet istället. När du kommer till jobbet är backuperna klara, oavsett om det uppstod ett fel eller avbrott mitt i natten. DB24 ser till att backuperna blir gjorda.

img

Inga utbildningar eller ytterligare installationer

DB24 tar oss bara några timmar att installera. Inga nya, tunga program skall in. DB24 gör extremt litet avtryck i dina system och drar minimalt med resurser. Folk behöver inte skickas på utbildning och företaget behöver inte ny hårdvara - DB24 gör jobbet!

img

Inga orosnätter eller brandsläckningar

DB24 höjer kvaliteten, stabiliserar driften och får jobbet gjort oförtröttligt 24/7, så att du och dina kollegor istället kan jobba med väsentligheter, tjäna pengar och skapa nöjdare kunder.

Kaffe och demo?

Vi brinner för detta och vill gärna visa hur DB24 kan hjälpa dig i din vardag. Kontakta oss för ett möte, så ska vi visa er fördelarna med produkten.

Nästa steg

Kontakta oss idag, så bokar vi in en demo och presentation av produkten!

Boka möte