Därför behöver du DB24

Databaser är som vattenledningar i väggen; enkelt och osynligt så länge allt fungerar, men om en läcka uppstår går allt åt pipsvängen... Din affär är helt beroende av något du saknar kontroll över. Stannar dina databaser slutar allt på firman att fungera; "Order?" - Nix "Faktureringen då?" - Helt stopp! "Säljwebben är uppe i alla fall?" - Säljet ligger nere! "Lägg upp en blänkare om det på internwebben då!" - Men databaserna har ju kraschat!

Ert företag har inte råd med databaser som sackar, stannar eller kraschar. Det orsakar helt enkelt ohjälpliga förluster.
Vi förstår att det är mänskligt att blunda för problemet eftersom ingenting har hänt. Ännu. Vi har också sett katastrofer i det tysta med ekonomisk olycka i släptåg som aldrig borde fått inträffa.

DB24 eliminerar riskerna, kvalitetssäkrar och automatiserar driften. DB24 är ett Hands-Offverktyg som tar bort behovet av mänsklig inblandning i det viktigaste som finns för perfekt kontroll - den dagliga driften och trimningen! Det är ett verktyg i RPA-klassen (Robotic Process Automation) och du kan gärna se DB24 som arbetshäst, ordningsman, rapportör och alltid vaken säkerhetsvakt i ett.

Vi är övertygade om att du behöver eliminera den gnagande oron för det viktigaste och mest osynliga systemet du har - databaserna! DB24 löser uppgiften med modern, effektiv teknik. Så andas lugnt. Inget är akut längre.

Fördelar med DB24

img

Inga driftstopp. Inga backupfel

DB24 tar hand om dina databaser; städar, lagar och dokumenterar. När andra system endast larmar, så löser DB24 problemet istället. När du kommer till jobbet är backuperna klara, oavsett om det uppstod ett fel eller avbrott mitt i natten. DB24 ser till att backuperna blir gjorda.

img

Extremt resurssnålt

DB24 tar oss bara några timmar att installera. Inga nya, tunga program skall in. DB24 gör extremt litet avtryck i dina system och drar minimalt med resurser. Folk behöver inte skickas på utbildning och företaget behöver inte ny hårdvara. Det är ju DB24 som gör jobbet.

img

Inga orosnätter och slut med brandsläckning

DB24 höjer kvaliteten, stabiliserar driften och får jobbet gjort oförtröttligt 24/7, så att du och dina kollegor istället kan jobba med väsentligheter, tjäna pengar och skapa nöjdare kunder.

Housekeeper

Fixar fel och städar upp i dina databaser

DB24 är en arbetshäst som sköter om dina databaser på ett sätt som ingen människa hinner eller klarar av. Det är den klokaste och mest långsiktiga lösningen du kan tänka dig.

Autobackup

Gör backup som faktiskt fungerar

DB24 ser kontinuerligt till att göra backup som du kan lita på. Gör dig därför av med dina andra (dyra) backup-agenter; det räcker mer än väl med DB24.

Monitor & alarm

Loggar allt – har koll på läget

DB24 har totalkoll och slår larm i samma sekund som något är det minsta fel eller någon behörig/obehörig gör förändringar i systemen. Det gör det lätt för dig att upptäcka vem som gjort vad samt rätta till fel innan de blir problem.

Nästa steg

Ja, visa mig hur DB24 kan lösa mina problem innan de ens uppstår. Det här är viktigt för oss så ta kontakt för ett möte, där vi får se hur DB24 vrider ner vår oro till noll.

Boka in ett möte