Sophie Sundell

Projektledare

Om Sophie

Sophie tog sin examen i december 2017 och blev då utbildad it-projektledare samt certifierad enligt PRINCE2s metodik. Hon har innan dess flera års teknisk erfarenhet inom infrastruktur vilket bidragit till stor förståelse inom området.

Sophie är mycket driven, social samt strukturerad projektledare. Hon motiveras av nya utmaningar, problemlösning och att se till individen i varje projekt. Sophie är även en god kommunikatör vilket borgar för att skapa tajta projektteam men även för att hantera förväntningar hos lednings- och styrgrupper.

Sophie som är en av GetIT Nordics yngsta medarbetare ger alltid allt när det kommer till att skapa trivsel och god sammanhållning på arbetsplatsen eller i projektet.
Hon är därför mycket uppskattad av sina kunder och kollegor vilka också hänvisar till hennes driv och vilja att lära som egenskaper som gör det lätt att fasa in henne i alla sammanhang/organisationer.Tidigare erfarenheter

Projektledare & Utredare

VGR IT

2018 - Pågående

Sophie driver ett flertal IT-projekt/uppdrag för verksamheter runt om i Västra Götalandsregionen där federering, paketering, testning och driftsättning av applikationer ingår.

Sophie stöttar även teamet på VGR som arbetar med paketering av de applikationer som används av verksamheten runt om i regionen. Hon har där ansvar som utredare att se till att förutsättningarna finns för paketering av applikationer, tester tillsammans med verksamheten, dokumentation i systemen och felsökning vid behov.


Projektledare

Atea Sverige AB

2017-10 - 2017-12

Sophie följer under sin LIA (lärande i arbete i utbildningen till IT-projektledare) flertalet projektledare som arbetar mot Domstolsverket som kund med både ombyggnationer och nybyggen av olika tingsrätter runt om i landet. Avdelningen AVK på Atea Sverige AB arbetar med mer avancerade ljud och video-anläggningar till ett flertal kunder där Domstolsverket och VGR är de största.


Projektledare

GetIT Nordic AB

2017-05 - 2017-08

När Microsoft kom ut med ”Sport Solutions” under början av 2017 såg GetIT Nordic en möjlighet att brädda sig på marknaden. Sophie anlitades som under hennes LIA (lärande i arbete i utbildningen till IT-projektledare) som projektledare för att genomföra en förstudie där GetIT Nordic ville se till möjligheten att skapa en lösning som passar för fotboll och hockeyklubbar i Sverige med hjälp av Microsofts produkter.


Tekniker

Atea Sverige AB

2014 - 2018

Installationer och leveranser av nya datorer och tillbehör till kunder som Göteborg Stad samt ansvarig för utrullningar till andra mindre kunder och skolor.

Tjänstledig för studier 2016-09 - 2017-12.


IT-installatör / Hårdvarutekniker

Professional Consulting

2012 - 2014

IT-installatör, fleet-ansvarig (ordrar med stora antal datorer) och hårdvarutekniker på Volvo Lastvagnar. Utförde installation av datorer (Windows och applikationer), installation av datorer och tillbehör hos kund, printer-installationer samt reparation av Dell datorer, surfplattor och Kyocera-skrivare.


Kompetenser & erfarenheter

Sophie har sedan tidigare anställningar och utbildning en bra grundläggande tekniskt förståelse samt god förmåga med medarbetare, kunder och användare.

Svenska, modersmål.
Engelska, flytande i tal och skrift.

Certifikat & utbildning

PRINCE2 Foundation Certificate in Project Management
PEOPLECERT
Licens GR633082594SS
2017-09 -

IT-projektledare
Jensen yrkeshögskola
2016-08 - 2017-12

Apple Product Professional [ASTO APP]
Apple
2016-02

Projektmedarbetare
Atea Sverige AB
2015-04

Hårdvarucertifikat HP för laptop och desktop, h08
HP
2014-10

Hårdvarucertifikat Lenovo för laptop och desktop, RTT08,
RVD08, RTD08-FRU, RTD08-BP, RTD07, RTD07-R1, RDD07-
R1, RDD08-FRU, RDD08-BP, RDD07R1, RDD07-R1.
Lenovo
2014-10

Natur tvär
Hulebäcksgymnasiet
2009 - 2012
Programmet Natur där ämnena läses i projektform.

  • #Projektledning
  • #PRINCE2
  • #IT hårdvarukunskap
  • #IT installationer
  • #Microsoft Windows 7
  • #Microsoft Windows 8
  • #Microsoft Windows 10
  • #Officepaketet
  • #Apple OS X

About GetIT Nordic

GetIT Nordic is a consulting and advisory company that started in 2012 by Alfred Ström. We have operations in Sweden and Norway, with its head office in Gothenburg. We assist our customers with advice and delivery of projects to improve efficiency and create opportunities to invest in a more efficient manner than has been done historically. Today's IT is extremely agile , therefore GetIT Nordic chosen to be completely disconnected to suppliers when we want to be completely independent and unbiased in our recommendations .

GetIT Nordic has since had a good performance , we are now about 25 employees in Sweden and Norway.

We believe that success does not come out of itself, but through hard work and by giving that little extra. Therefore, the additional involvement is a core value at GetIT Nordic.

Some of our customers